ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ATHENS CUP

Το πρωτάθλημα ATHINA CUP διεξήχθη την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στο Περιστέρι, με τον αθλητικό μας σύλλογο ‘’Τρώες Αλίμου’’ να λαμβάνει για άλλη μια φορά μέρος, με αρκετές συμμετοχές και σημαντικές διακρίσεις, με τους αθλητές μας να δείχνουν την δυνατή τους παρουσία και το αγωνιστικό και ηθικό τους επίπεδο.
O σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς, φίλους και υπόλοιπους αθλητές, που αν και δεν συμμετείχαν οι ίδιοι, έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες.

Διαβάστε Περισσότερα

Δελτίο Τύπου Σεμινάριο Houst & Βασιλικός

Η Seven Hellas διοργάνωσε στις 19/2/17 μαζί με την Π.Ο.Κ. ένα σεμινάριο Kick Boxing. Ήταν χαρά μας σαν σύλλογος να συμμετέχουμε σε μια τόσο οργανωμένη εκδήλωση με τόσο μεγάλα ονόματα. Οι αθλητές μας ήταν ενθουσιασμένοι που κατάφεραν να γνωρίσουν από κοντά πρόσωπα θρύλους του αθλήματος και σίγουρα ήταν μια εμπειρία πολύ καλή για την εξέλιξη τους στον χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Athens Challenge

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος των Τρώων Αλίμου συμμετείχε στο Athens Challenge. O Head Coach Μπράτου Παύλος επέλεξε από την πολυμελή ομάδα του 15 αθλητές που εκπροσώπησαν παραπάνω από άξια τον σύλλογο, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική και πνευματική κατάσταση και για άλλη μια φορά πρωταγωνίστησαν παρουσιάζοντας την αθλητική παιδεία που τους χαρακτηρίζει.

Διαβάστε Περισσότερα

Βελτίωση παροχών

Το Workout Hall δίνοντας βάση στις ανάγκες των αθλητών του και στην αγάπη τους για προπόνηση θα προβεί σε βελτίωση των παροχών του.

Αρχικά, από αυτήν την Κυριακή 05/02 και κάθε Κυριακή, το προπονητήριο θα είναι πλέον ανοιχτό με ωράριο 10.00-15.00 και θα λειτουργεί ως Open Gym.
Επίσης, τις καθημερινές θα υπάρχει η δυνατότητα για Open Gym κατά τις ώρες 14.00-16.00 και 21.00-23.00 και το Σάββατο από τις 12.00 έως τις 16.00.

Το Open Gym αναφέρεται σε ήδη εγγεγραμμένους αθλητές μας των επιπέδων 2, 3 και Elite, με την δυνατότητα να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ημέρας ελεύθερα, με απλή επίβλεψη.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του επαγγελματικού Weightlifting Court.

Θα είμαστε κοντά σας σύντομα με νεότερα...

Δελτίο Τύπου για Διασυλλογικούς Αγώνες Κυριακής 29/1/17

Οι Τρώες Αλίμου έλαβαν μέρος την Κυριακή 29/1 σε διασυλλογικούς αγώνες Kick Boxing, αλλά και καθαρά πυγμαχίας, δείχνοντας πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα δυο αθλήματα, στα οποία ο σύλλογος πρωταγωνιστεί και εξελίσσεται συνεχώς, .
Oι αθλητές του συλλόγου, όλων των ηλικιών, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, έκαναν την καλύτερη εμφάνιση τους και αποκόμισαν εκτός από περισσότερη εμπειρία και 13 μετάλλια από τα οποία τα 9 ήταν από νίκες.
Για άλλη μια φορά επέδειξαν τις αρετές του ήθους και της ομαδικότητας που τους διακατέχουν , καθώς και την ετοιμότητα που βρίσκονται οι αθλητές για τους επερχόμενους αγώνες του Athens Challenge που θα λάβουν μέρος.

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΑΧΗ ΤΡΩΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ

Βγαλμένο από τις σελίδες της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας το Sparring που διοργανώθηκε στο WorkoutHall το μεσημέρι του Σαββάτου 21ης Ιανουαρίου. Και αυτό γιατί ήρθαν αντιμέτωποι δυο πολύ δυνατοί σύλλογοι, οι Τρώες Αλίμου με τους Μυρμιδόνες Αγ. Δημητρίου. Μια μάχη που είχε μόνο νικητές και κανέναν χαμένο, αφού οι αθλητές και των δυο συλλόγων είναι υψηλού επιπέδου και φυσικά σε μια άκρως φιλική αναμέτρηση όλοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΡΩΕΣ ΑΛΙΜΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Head Coach του Α.Σ. Τρώες Αλίμου Παύλος Βαλέριος Μπράτου αναφέροντας:

Τελείωσε το Σάββατο το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη στο Λουτράκι, με την ελληνική συμμετοχή του αθλητή μας Γιώργου Σκαρπόθεου.
Αντιμετωπίζοντας υψηλής κατάρτισης αθλητές , πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία και έλαβε την πέμπτη θέση.

Διαβάστε Περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing παίδων και εφήβων

Άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing παίδων και εφήβων ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης στα Άνω Λιόσια. Ο σύλλογος Τρώες Αλίμου προετοιμάστηκε σκληρά για την διοργάνωση και συμμετείχε με 20 αθλητές. Πολύ καλή η παρουσία όλων των παιδιών, με αρκετές νίκες των αθλητών. Κερδισμένοι φυσικά ήταν όλοι, μιας και η εμπειρία ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος, με τόσες πολλές συμμετοχές, είναι αδιαμφισβήτητη.

Διαβάστε Περισσότερα

Fitness Glory League Heats

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη της λίγκας ανακοινώθηκαν τα heats των αγώνων. Λίγες μέρες έμειναν ακόμα, προετοιμαστείτε σωστά και καλή επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα

Fitness Glory

Με κύριο γνώμονα το ρητό «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» , το πώς δηλαδή η υγεία του σώματος πρέπει να συμβαδίζει με την πνευματική υγεία, το προπονητήριο του WorkoutHall περήφανα θα διοργανώσει τους αγώνες Fitness Glory.
Στόχος είναι η προαγωγή του ευ αγωνίζεσθαι και η ανάδειξη του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου της χώρας μας.
Με την εντατική προπόνηση , την σκληρή προσωπική προσπάθεια και την σωστή καθοδήγηση , σκοπεύει να δημιουργήσει σιδερένιους αθλητές με σωστές βάσεις και αρχές.
Με το Fitness Glory League (powered by WorkoutHall), οι διοργανωτές θέλουν να γράψουν την δική τους ιστορία στον αθλητικό κόσμο, διατηρώντας και συνεχίζοντας το αγωνιστικό ύφος των αρχαίων Ελλήνων, εξελίσσοντας το με σύγχρονες τεχνικές και γνώσεις.
Όλες οι πληροφορίες, οι όροι συμμετοχής, καθώς και οι φόρμες δηλώσεων υπάρχουν στο link

Διαβάστε Περισσότερα

19ο International Michalakopoulos summer camp

Το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου το Poseidon resort στο Λουτράκι φιλοξένησε το 19ο International Michalakopoulos summer camp.

Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ένα γεμάτο τριήμερο με σημαντικές συμμετοχές, εξουθενωτικές προπονήσεις, καινούργιες γνωριμίες, αλλά και άφθονη καλοκαιρινή διασκέδαση.

Στο camp συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της wako, γνωστοί ευρωπαίοι πρωταθλητές, προπονητές από εθνικές ομάδες πανευρωπαϊκά και φυσικά τιμή μας η συμμετοχή του συλλόγου μας Τρώες Αλίμου με αρκετούς αθλητές.

Ακόμα μεγαλύτερη τιμή και περηφάνια, η πρόταση των υπευθύνων του camp στον head coach του συλλόγου μας Μπράτου Παύλο, να αναλάβει να διδάξει τα μαθήματα του boxing, στο οποίο συμμετείχαν όλοι με απόλυτη ικανοποίηση.

Όλα ήταν άψογα οργανωμένα, ευχαριστούμε άπαντες για ένα υπέροχο τριήμερο και περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2nd INDOOR ROWING CHALLENGE

Το Σάββατο 04 Ιουνίου το WorkoutHall στον Άλιμο διεξήγαγε, σε συνεργασία με την aasports, το 2nd Indoor Rowing Challenge.

Για ακόμη μια φορά οι συμμετοχές ήταν αρκετές και δυνατές από όλα τα μήκη και πλάτη της Αττικής, από αθλητικά κέντρα, γυμναστήρια και κωπηλατικούς ομίλους.

Υπήρξαν δυνατές μονομαχίες και είχαμε 4 νέα πανελλήνια ρεκόρ σε χρόνους.

Διαβάστε Περισσότερα

JUNIOR-TEENS SUMMER CAMP

 

CrossFit | Kick Boxing | Αναρρίχηση | Κολύμβηση - Water Polo | Στίβος

1η Περίοδος: 18 Ιουνίου - 29 Ιουνίου (Εγγραφές έως 15/06)
2η Περίοδος : 2 Ιουλίου - 13 Ιουλίου (Εγγραφές έως 30/06)

Το Workout Hall διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δύο μοναδικά καλοκαιρινά Αθλητικά Camp για τους μικρούς του φίλους. Παιδιά από 7 - 12 ετών και έφηβοι από 13 - 17 ετών, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα που θα βελτιώσουν τη νευρομυϊκή συναρμογή, την αντοχή και τη δύναμή τους, καθώς επίσης και να καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα. Το Camp διοργανώνεται υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη εκπαιδευμένων και έμπειρων προπονητών. Σκοπός του είναι η εκτόνωση των παιδιών συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες, κατά τις οποίες θα αναπτύξουν τις μεταξύ τους σχέσεις μέσα από παιχνίδια συναγωνισμού, αλλά και η εκμάθηση της τεχνικής κάθε αθλήματος.

CROSSFIT KIDS: Εστιάζει στην εκμάθηση βασικών, πολυαρθρικών και πολυμυϊκών ασκήσεων καθώς και στα ομαδικά παιχνίδια. Σκοπός του, μέσα από ποικίλες ασκήσεις σε συνδυασμό με παιχνίδια και πέρα από το να κρατήσουν ενθουσιασμένα τα παιδιά, είναι να βελτιωθούν τα επίπεδα της φυσικής τους κατάστασης. Η αύξηση της σωματικής τους ικανότητας στην αντοχή, τη δύναμη, το συντονισμό, την ισορροπία, την ακρίβεια, την ευκινησία και την ταχύτητα, είναι μερικά από τα οφέλη της συγκεκριμένης προπόνησης.

KICK BOXING: Μαχητικό άθλημα, όπου βασικό μέλημα των προπονητών είναι η κατανόηση της φιλοσοφίας του αθλήματος, όπως επίσης και η εκμάθηση των τεχνικών της πυγμαχίας (βάση, βηματισμός, χτυπήματα) σε συνδυασμό με λακτίσματα. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης που αναπτύσσει τη μυϊκή ενδυνάμωση, την ευεξία του σώματος αλλά και του πνεύματος. Έτσι, το παιδί αυξάνει την αυτοπεποίθηση του, ενισχύει τη συγκέντρωση του, διδάσκεται την πειθαρχία και αναπτύσσει τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους του.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ: Αποτελεί μια μοναδική μορφή προπόνησης καθώς συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα ασκήσεων. Ενδυναμώνει όλο το σώμα και εκπαιδεύει τα παιδιά έτσι ώστε να θέτουν κάθε μέρα νέους στόχους. Η εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων κίνησης και η απασχόληση με παιχνίδια που προωθούν την άσκηση και την κινητική εξέλιξη καθιστούν την αναρρίχηση μια από τις αγαπημένες δραστηριότητές τους, σ’ ένα χώρο που παρέχει απόλυτη ασφάλεια.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – WATER POLO: Τα παιδιά θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση με το νερό, θα διδαχθούν τεχνικές κολύμβησης, θα παίξουν ομαδικά παιχνίδια και θα διασκεδάσουν υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης.

ΣΤΙΒΟΣ: Στον εξωτερικό στίβο 200μ. του Workout Hall η προπόνηση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον με στίβους «μάχης», εμπόδια, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

Στο καθημερινό πρόγραμμα εντάσσεται και μια ώρα ελεύθερης απασχόλησης όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ηρεμήσουν από τις αθλητικές δραστηριότητες, να ζωγραφίσουν, να παίξουν ομαδικά παιχνίδια-επιτραπέζια, ping pong κ.τ.λ..

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
● Αίτηση εγγραφής από τον γονέα/κηδεμόνα & Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.
● Προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού έως την ημερομηνία εγγραφής κάθε περιόδου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
• Παγούρι με νερό, υγιεινό snack & Μεσημεριανό (προαιρετικό) • Δεύτερα αθλητικά ρούχα & Εσώρουχα • Δεύτερα καθαρά, αθλητικά παπούτσια • Μαγιό & Πετσέτα • Καπέλο & Αντηλιακό • Σαγιονάρες & Λαστιχάκια για τα μαλλιά • Γυαλάκια & Σκουφάκι.
• Ώρα προσέλευσης 08:30-08:50
• Ώρα αποχώρησης 14:00-14:30 (προαιρετικά έως 16.00)
• Τα παιδιά να έχουν καταναλώσει ελαφρύ πρωινό.

Κόστος συμμετοχής:
100,00€/περίοδο | 65,00€/εβδομάδα | 15,00€/ημέρα
Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις στην δήλωση συμμετοχής.

ROW

Το Σάββατο 4 Ιουνίου το γυμναστήριο μας θα διοργανώσει τον 2ο αγώνα Indoor Rowing για το 2016.
Προσκεκλημένοι είναι φυσικά όλοι όσοι θέλουν, από όλους τους αθλητικούς χώρους και ομίλους.
Οι κατηγορίες χωρίζονται σε ηλικίες αθλητών και μέτρα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ATHENS CUP

Δυνατό αυτό το Σαββατοκύριακο για τον σύλλογο Τρώες Αλίμου που πήρε μέρος στους αγώνες Athens Cup στο Χαϊδάρι. Για ακόμη μια φορά ήταν πολλές οι πρωτιές και οι διακρίσεις και φυσικά έντονη ήταν η παρουσία του αθλητικού ήθους και το ευ αγωνίζεσθαι που διακατέχει όλους τους αθλητές του συλλόγου. Σημαντική επίσης στιγμή η απονομή κυπέλλου στον σύλλογο για την πολυπληθή συμμετοχή του.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CUTTING SCHOOL ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Κυριακή 03 Απριλίου διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το 3ο Cutting School (Πολυθεματικό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Υγειονομικών Βοηθών Γωνίας), απαρτιζόμενο διδακτικά από 8 εκπαιδευτές υπό την επιμέλεια του γιατρού Δημήτριου Μπακιρτζή.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρώες Αλίμου δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός, με την επιτυχημένη συμμέτοχή του Head Coach Παύλου Μπράτου, ο οποίος έλαβε και την πιστοποίηση του σεμιναρίου.
Ήταν μια σημαντική εμπειρία αποτελούμενη από θεωρητικά αλλά και πολλά πρακτικά μέρη, που σίγουρα θα επωφελήσουν τον σύλλογο μας σε όλες τις επαγγελματικές και μη δραστηριότητες μας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BARADA CAMP ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Το τριήμερο 6-7-8 Μαΐου διεξήχθη στη Σλοβενία το προπονητικό camp του γνωστού προπονητή Tomaz Barada.
Στο camp συμμετείχαν πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας από Kick Boxing, Boxing, Taekwondo, MMA.
Φυσικά ο αθλητικός σύλλογος Τρώες Αλίμου έδωσε το παρών στην πρόσκληση που του έγινε με την συμμετοχή του Head Coach Παύλου Μπράτου, ο οποίος έμεινε μια εβδομάδα στην Σλοβενία παρακολουθώντας τα μαθήματα πέραν της συμμετοχής του στο camp.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ELITE OPEN 2016

την Κυριακή 24 Απριλίου ο αθλητικός σύλλογος Τρώες Αλίμου έλαβε μέρος στο eliteopen 2016, με 35 συμμετοχές και σημαντικές διακρίσεις.
Oι αθλητές έδειξαν για ακόμα μια φόρα δυνατή παρουσία και επίπεδο, με πολύ σημαντική στιγμή την βράβευση του headcoachτου συλλόγου κ. Μπράτου Παύλου ως καλύτερου προπονητή.
O σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει και όλους τους γονείς και φίλους που έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες.

12779174 10208911329002082 500620781676459497 O
AWXM1567
BBQK9477
LFAI3345
MMFE1281ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ROW

Το Σάββατο 19 Μαρτίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του Workout Hall το 1st Indoor Rowing Challenge για το 2016.
Όπως κάθε φορά, υπήρξαν διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, από 12 ετών έως και 50+, που κωπηλάτησαν στις αποστάσεις των 500μ., των 1000μ. και στην σκυταλοδρομία των 2000μ, με βραβεύσεις μεταλλίων και διπλωμάτων.
Η συμμετοχή και αυτήν την φορά ήταν μεγάλη, με αθλητές από πολλά γυμναστήρια και ναυτικούς ομίλους, όπως και αρκετό κόσμο στο κοινό που στήριξε την όλη προσπάθεια τους.

12779174 10208911329002082 500620781676459497 O
AWXM1567
BBQK9477
LFAI3345
MMFE1281

Δελτίο τύπου για το OPEN HELLAS

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου διεξήχθη το Open Hellas Tournament.
Ο σύλλογος Τρώες Αλίμου έλαβε μέρος με 11 συμμετοχές και με μεγάλη επιτυχία, λαμβάνοντας 11/11 μετάλλια.
Η μεγαλύτερη επιτυχία για τους Τρώες ήρθε όταν ο αθλητής τους Σκαρπόθεος Γιώργος έλαβε μέρος στον πρώτο επαγγελματικό αγώνα του συλλόγου και με ωραία εμφάνιση πήρε την νίκη.
Άξιο να σημειωθεί πως καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, ήταν εμφανής η παρουσία του συλλόγου στην εξέδρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Athens Challenge 2016

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Φεβρουαρίου, ο σύλλογος μας ‘’ΤΡΩΕΣ ΑΛΙΜΟΥ’’ πήρε μέρος στο Athens Challenge 2016, μία από τις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Oμοσπονδίας Kick Boxing. Ήταν μια άρτια διοργάνωση, στην οποία είχαμε 9 συμμετοχές, με 5 πρώτες θέσεις, 2 δεύτερες και άλλους 2 αθλητές που στάθηκαν άξια στο ύψος τους αν και με δυσκολότερους αντιπάλους. Θετικότατο σημείο το ότι οι περισσότεροι αθλητές μας κληρώθηκαν και αντιμετώπισαν ξένους αθλητές.

Διαβάστε Περισσότερα

CROSS BATTLE V

Το Σαββατοκύριακο 16-17/01 πραγματοποιήθηκε στην ΔΕΘ το CROSS BATTLE V.
Το WorkoutHall CrossFit Alimos φυσικά έλαβε μέρος με 32 αθλητές σε 8 ομάδες, την μεγαλύτερη συμμετοχή διαγωνιζομένων.
Όλες οι ομάδες μας τερμάτισαν σε πολύ καλές θέσεις και υπήρχε και συμμετοχή μας στον μεγάλο τελικό.

Δελτίο τύπου Community Wod

Θέλοντας η καινούργια χρονιά πάνω από όλα να μας γεμίσει με δύναμη, το Σάββατο 09/01 στον Άλιμο στο χώρο του Workout Hall,  η ομάδα του Cross Fit υποδέχτηκε και προπονήθηκε μαζί την ομάδα του CrossFit NorthZone από το Γέρακα.

Πάνω από 70 αθλητές το απόγευμα το Σαββάτου έδωσαν το παρόν και ενίσχυσαν όσο ποτέ την φιλοσοφία της κοινότητας του CrossFit με ομαδικό Wod. 

Διαβάστε Περισσότερα