Workout Hall Summer Camp

WH Summer Camp
CrossFit | Kick Boxing | Αναρρίχηση | Κολύμβηση - Water Polo | Στίβος

1η Περίοδος: 18 Ιουνίου - 29 Ιουνίου (Εγγραφές έως 11/06)*
2η Περίοδος : 2 Ιουλίου - 13 Ιουλίου (Εγγραφές έως 25/06)*

Δευτέρα - Παρασκευή

09:00 - 14:30 (προαιρετικά έως 16:00)

Το Workout Hall διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δύο μοναδικά καλοκαιρινά Αθλητικά Camp για τους μικρούς του φίλους. Παιδιά από 7 - 12 ετών και έφηβοι από 13 - 17 ετών, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα που θα βελτιώσουν τη νευρομυϊκή συναρμογή, την αντοχή και τη δύναμή τους, καθώς επίσης και να καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα. Το Camp διοργανώνεται υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη εκπαιδευμένων και έμπειρων προπονητών. Σκοπός του είναι η εκτόνωση των παιδιών συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες, κατά τις οποίες θα αναπτύξουν τις μεταξύ τους σχέσεις μέσα από παιχνίδια συναγωνισμού, αλλά και η εκμάθηση της τεχνικής κάθε αθλήματος.

CROSSFIT KIDS: Εστιάζει στην εκμάθηση βασικών, πολυαρθρικών και πολυμυϊκών ασκήσεων καθώς και στα ομαδικά παιχνίδια. Σκοπός του, μέσα από ποικίλες ασκήσεις σε συνδυασμό με παιχνίδια και πέρα από το να κρατήσουν ενθουσιασμένα τα παιδιά, είναι να βελτιωθούν τα επίπεδα της φυσικής τους κατάστασης. Η αύξηση της σωματικής τους ικανότητας στην αντοχή, τη δύναμη, το συντονισμό, την ισορροπία, την ακρίβεια, την ευκινησία και την ταχύτητα, είναι μερικά από τα οφέλη της συγκεκριμένης προπόνησης.

KICK BOXING: Μαχητικό άθλημα, όπου βασικό μέλημα των προπονητών είναι η κατανόηση της φιλοσοφίας του αθλήματος, όπως επίσης και η εκμάθηση των τεχνικών της πυγμαχίας (βάση, βηματισμός, χτυπήματα) σε συνδυασμό με λακτίσματα. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης που αναπτύσσει τη μυϊκή ενδυνάμωση, την ευεξία του σώματος αλλά και του πνεύματος. Έτσι, το παιδί αυξάνει την αυτοπεποίθηση του, ενισχύει τη συγκέντρωση του, διδάσκεται την πειθαρχία και αναπτύσσει τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους του.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ: Αποτελεί μια μοναδική μορφή προπόνησης καθώς συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα ασκήσεων. Ενδυναμώνει όλο το σώμα και εκπαιδεύει τα παιδιά έτσι ώστε να θέτουν κάθε μέρα νέους στόχους. Η εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων κίνησης και η απασχόληση με παιχνίδια που προωθούν την άσκηση και την κινητική εξέλιξη καθιστούν την αναρρίχηση μια από τις αγαπημένες δραστηριότητές τους, σ’ ένα χώρο που παρέχει απόλυτη ασφάλεια.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – WATER POLO: Τα παιδιά θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση με το νερό, θα διδαχθούν τεχνικές κολύμβησης, θα παίξουν ομαδικά παιχνίδια και θα διασκεδάσουν υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης.

ΣΤΙΒΟΣ: Στον εξωτερικό στίβο 200μ. του Workout Hall η προπόνηση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον με στίβους «μάχης», εμπόδια, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

Στο καθημερινό πρόγραμμα εντάσσεται και μια ώρα ελεύθερης απασχόλησης όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ηρεμήσουν από τις αθλητικές δραστηριότητες, να ζωγραφίσουν, να παίξουν ομαδικά παιχνίδια-επιτραπέζια, ping pong κ.τ.λ..

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
● Αίτηση εγγραφής από τον γονέα/κηδεμόνα & Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.
● Προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού έως την ημερομηνία εγγραφής κάθε περιόδου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
• Παγούρι με νερό, υγιεινό snack & Μεσημεριανό (προαιρετικό) • Δεύτερα αθλητικά ρούχα & Εσώρουχα

• Δεύτερα καθαρά, αθλητικά παπούτσια • Μαγιό & Πετσέτα • Καπέλο & Αντηλιακό

• Σαγιονάρες & Λαστιχάκια για τα μαλλιά • Γυαλάκια & Σκουφάκι.


• Ώρα προσέλευσης 08:30-08:50
• Ώρα αποχώρησης 14:00-14:30 (προαιρετικά έως 16.00)
• Τα παιδιά να έχουν καταναλώσει ελαφρύ πρωινό.

Κόστος συμμετοχής:
100,00€/περίοδο (*Αν παρέλθει ημερομηνία εγγραφής, το κόστος ανά περίοδο ανέρχεται στα 130€)

65,00€/εβδομάδα 

15,00€/ημέρα 


Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις στην δήλωση συμμετοχής.