ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ 08:00 - 23:00

[Climbing & Strength]

Climbing
Climbfit
Open Boulder

Climbing

  • Eξοπλισμός: Botrie, Carabiner, Σκοινιά, Προστατευτικό Κράνος κ.τ.λ. (χρησιμοποιούνται όπου κρίνεται απαραίτητο)

Ο αναρριχητικός τοίχος του Workout Hall είναι ένας χώρος γεμάτος θετική ενέργεια και ανθρώπους που έχουν μάθει να κοιτάνε ψηλά! Οι προπονητές μας, είναι έμπειροι αναρριχητές με πολλά χρόνια ενασχόλησης και πάντα διαθέσιμοι να λύσουν απορίες και να δώσουν τη συμβουλή τους. Ο χώρος μας αποτελεί το καταλληλότερο περιβάλλον για να μάθετε τις βασικές δεξιότητες κίνησης και να αναπτύξετε ή να εξασκήσετε τις διάφορες τεχνικές αναρρίχησης, πάντα υπό την καθοδήγηση του προσωπικού μας για τη σωστή τεχνική κατάρτιση και για την ασφάλεια σας. Οι διαδρομές διαθέτουν επίπεδα δυσκολίας για αρχαρίους, άλλα και για πιο έμπειρους αναρριχητές. Ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με 5.000 πιασίματα, διατηρώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον και τις προκλήσεις. Στον τοίχο αναρρίχησης του Workout Hall κινείστε ελεύθερα στις διαδρομές καθώς το ύψος δεν υπερβαίνει τα 3-4 μέτρα και πληρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Climbfit

Ένα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, δημιουργημένο από τους έμπειρους προπονητές του Workout Hall. Παρέχεται για να εξελίξει τις αναρριχητικές σας ικανότητες, αλλά και για να βελτιώσει τη μυϊκή και σωματική σας κατάσταση.

Open Boulder

Το Bouldering είναι η αναρρίχηση σε χαμηλό ύψος χωρίς σκοινί. Σε αυτό το πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αναρριχηθείτε ελεύθερα στην πίστα και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε την κατάλληλη εμπειρία ώστε να μπορείτε να σκαρφαλώνετε μόνοι σας, με ασφάλεια. Ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικειωθείτε με την αναρρίχηση και για να προπονείστε καθ' όλη τη διάρκεια της ενασχόλησής σας, ακόμα και όταν θα σκαρφαλώνετε στα βράχια σε υψηλό επίπεδο.