ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

[Junior Kids & Teens]

Crossfit
Kickboxing
Climbing
Summer Camp
Kids & Teens Party

ΣΤΟ WORKOUT HALL ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ!

Στόχος μας, είναι να εκπαιδεύσουμε και να ενθουσιάσουμε τα παιδιά και τους εφήβους με όλα όσα έχουν να κάνουν με την άσκηση και γενικότερα τη λειτουργικότητα του σώματός τους. Να δημιουργήσουμε εμπειρίες, σημαντικές για να ξεκινήσουν το δια βίου ταξίδι της ευεξίας που θα τους επιτρέπει να εκτελούν αποτελεσματικά τα απλά, αλλά και αναγκαία καθήκοντα της ενήλικης ζωή τους. Για το σκοπό αυτό, σχεδιάζουμε κάθε προπόνηση μας με ποικίλες ασκήσεις που θα αυξήσουν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης σε ένα ευρύ φάσμα. Πάντα λειτουργική, ποτέ βαρετή, με συναγωνισμό, ομαδικότητα και πάνω από όλα διασκεδάζοντας!

CROSSFIT

 • Διάρκεια: 60'

Στο CrossFit Kids οι προπονήσεις αποτελούνται από μεταβαλλόμενες πολυαρθρικές, λειτουργικές ασκήσεις, θεμελειώδεις για τις μελλοντικές ανάγκες των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν στα ύψη τον ενθουσασμό τους. Τα παιδιά καλούνται να τρέξουν, να σκαρφαλώσουν και γενικότερα να εξασκηθούν, διασκεδάζοντας. Όλες οι κινήσεις διδάσκονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, υπό τη στενή επίβλεψη εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων προπονητών.

KICK BOXING

 • Διάρκεια: 60'
 • Απαραίτητος εξοπλισμός: Bandage, Γάντια, Μασελάκι
 • Προαιρετικός εξοπλισμός: Καλαμίδες, Κάσκα

Στο Kick Boxing εκτός από την εκμάθηση της τεχνικής του μαχητικού σπορ και την ενδυνάμωση του σώματος, τα παιδιά αυξάνουν την αυτοπεποίθηση τους, ενισχύουν την συγκέντρωση τους, διδάσκονται την πειθαρχία και αναπτύσσουν τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους τους. Η σωματική επαφή γίνεται σε προχωρημένο επίπεδο με την επίβλεψη προπονητή και πάντα με χρήση προστατευτικού εξοπλισμού.

CLIMBING

 • Διάρκεια: 60'

Η αναρρίχηση είναι μια ένα μοναδικό είδος γυμναστικής για όλους και κυρίως για τα παιδιά, καθώς αποτελείται από ένα μεγάλο φάσμα ασκήσεων. Δυναμώνει όλο το σώμα και εκπαιδεύει τα παιδιά να ορίζουν νέους στόχους εξελίσσοντας τα σε ολοκληρωμένους αθλητές, με εξαιρετικές επιδόσεις σε οποιοδήποτε άθλημα επιλέξουν, αλλά και σε οποιαδήποτε ενασχόληση της καθημερινής τους ζωής. Απώτερος σκοπός, είναι οι προπονήσεις μας να αυξήσουν τη σωματική ικανότητα του παιδιού, σε 8 τομείς γυμναστικής: Καρδιοαναπνευστική αντοχή, δύναμη, ευελιξία, ταχύτητα, συντονισμό, ευκινησία, ισορροπία και ακρίβεια.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

Μέσα απο μία ολιγόλεπτη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις αθλητικές δραστηριότητες, τους έμπειρους προπονητές μας, καθώς και να εξοικειωθούν με τη φιλοσοφία του Workout Hall. Ο χώρος αναμονής των συνοδών είναι προκαθορισμένος, με οπτική επαφή στον χώρο άθλησης.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ειδοποιήστε τους προπονητές εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του. Εάν το παιδί σας είναι άρρωστο, έχει πυρετό, σοβαρή συμφόρηση ή μεταδοτική ασθένεια, αποφύγετε την προπόνηση. Αφήστε το παιδί να ξεκουραστεί, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

KIDS EVENTS

Summer Camp

Το Workout Hall διοργανώνει καλοκαιρινά Αθλητικά Camp για τους μικρούς του φίλους. Παιδιά από 7 - 12 ετών και έφηβοι από 13 - 17 ετών, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα που θα βελτιώσουν τη νευρομυϊκή συναρμογή, την αντοχή και τη δύναμή τους, καθώς επίσης και να καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα. Το Camp διοργανώνεται υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη εκπαιδευμένων και έμπειρων προπονητών. Σκοπός του είναι η εκτόνωση των παιδιών μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, κατά τις οποίες θα αναπτύξουν τις μεταξύ τους σχέσεις μέσα από παιχνίδια συναγωνισμού, αλλά και η εκμάθηση της τεχνικής κάθε αθλήματος.

ΤΊ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ
 •  Παγούρι με νερό
 •  Δεύτερα καθαρά αθλητικά υποδήματα για χρήση στους χώρους άθλησης
 •  Επιπλέον μπλούζα και κάλτσες
 •  Πετσέτα προσώπου
 •  Φάρμακα που χρειάζεται το παιδί (π.χ. εισπνοές για άσθμα) τα οποία θα έχουν σημειωθεί στο πεδίο της φαρμακευτικής αγωγής, στη φόρμα εγγραφής των παιδιών
 •  Αθλητικά ρούχα, όχι φούστες και φορέματα
 •  Λαστιχάκια για τα μαλλιά
 •  Όχι κοσμήματα

Kids & Teens Party

 • Ημέρες: ΣΑΒΒΑΤA & KYΡΙΑΚΕΣ
 • Ηλικίες: 7 έως 15 ετών
 • Διάρκεια απασχόλησης: 3 ώρες 

Στόχος μας είναι να οργανωθεί μια όμορφη παιδική εκδήλωση με αθλητικό χαρακτήρα. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρία μέρη δραστηριοτήτων. Σε κάθε δραστηριότητα τα παιδιά θα ξεκινήσουν με ένα απλό ζέσταμα, την γνωριμία τους με το χώρο, απλές πολυαρθρικές και πολυμυϊκές ασκήσεις καθώς και την εκμάθηση των βασικών ασκήσεων κάθε δραστηριότητας. Αμέσως μετά θα χωριστούν σε ομάδες και θα παίξουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας όλες τις ασκήσεις που έμαθαν στην αρχή. Θα δουλέψουμε με ομαδικά παιχνίδια που έχουν ως σκοπό την αύξηση της σωματικής ικανότητας στην αντοχή, τη δύναμη, την ευελιξία, το συντονισμό, την ισορροπία, την ακρίβεια, την ευκινησία, την ταχύτητα. Σκοπός είναι τα παιδιά να εκτονωθούν παίζοντας με τους φίλους τους με ασφάλεια και αναπτύσσοντας τις μεταξύ τους σχέσεις μέσα από παιχνίδια συναγωνισμού. Το party θα ολοκληρωθεί με απλές διατάσεις ώστε να ηρεμίσουν τα παιδιά. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με οπτική επαφή στην αίθουσα.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παιδικές δραστηριότητες

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com