ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ 08:00 - 23:00

To Workout Hall

Ποιοι είμαστε

Το Workout Hall δημιουργήθηκε το 2008, στη Γλυφάδα, σε έναν χώρο 90 τ.μ., αποκλειστικά για personal training. Σταδιακά αναπτύχθηκε και αποτελεί σήμερα ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, 7.000 τ.μ., με indoor & outdoor training space.
Η προσωπική εμπειρία, η αδιάλειπτη ενασχόληση με τον αθλητισμό και η αγάπη γι’ αυτόν οδήγησε στην δημιουργία του σημερινού Workout Hall. Όλα αυτά τα χρόνια η φιλοσοφία παραμένει η ίδια αλλά ανανεώνονται συνεχώς οι ιδέες και οι στόχοι των ιθυνόντων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επαναπαύονται ποτέ.

Οι διαφορές μας

Αρχικά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα, σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα προπονητήρια στην Ευρώπη. Ο πρώην βιομηχανικός χώρος χωρίζεται σε τρία επίπεδα και δίνει τη δυνατότητα στους αθλούμενους να επιλέξουν, μέσα από τα πολλά προγράμματα που στεγάζει, αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο. Ο χώρος σε συνδυασμό με τους έμπειρους προπονητές, την ποσότητα και την ποιότητα του εξοπλισμού, τα προγράμματα και τις επιπλέον παροχές που προσφέρει στους αθλούμενούς του το καθιστά μοναδικό στο είδος του. Η αυστηρή επιλογή των προπονητών, η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, η καθαριότητα του χώρου είναι κάποια από τα πράγματα για τα οποία ξεχωρίζει.

Ο στόχος μας

Στόχος του Workout Hall, είναι το Fitness να γίνει τρόπος ζωής για όλους και να συνεχίσει να παρέχει όλο και περισσότερες υπηρεσίες στους αθλούμενούς του. Σκοπός μας το WH να μυήσει τα παιδιά, από μικρή ηλικία, στον αθλητισμό και στη σωστή νοοτροπία του Fitness για να "δημιουργήσει" συνειδητοποιημένους ενήλικες.

Το προσωπικό μας

Τα πρότυπα εκπαίδευσης των προπονητών και γενικότερα των εργαζομένων του WH δημιουργούνται με βάση τις ανάγκες των αθλούμενων. Τα ομαδικά προγράμματα έχουν προσαρμοστεί σε μορφή personal, πράγμα που σημαίνει ότι η προσοχή που δίνεται σε κάθε αθλούμενο είναι μοναδική.
Η οικειότητα και η αθλητική σχέση που αναπτύσσουν οι προπονητές με τους αθλούμενους, τους δημιουργούν την αίσθηση ότι ανήκουν σε μια μεγάλη Fitness οικογένεια.

Οι υπηρεσίες – παροχές μας

Η διαμόρφωση προσωπικής διατροφής με τη σωστή καθοδήγηση από τους ειδικούς για την βελτίωση της διατροφής, τη στοχευμένη απώλεια βάρους ή την αύξηση της μυϊκής τους μάζας σίγουρα αποτελεί από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που παρέχει το WH. Οι σωματικές μετρήσεις έχουν ως σκοπό τη βελτίωση της απόδοσής και την επίτευξη των στόχων του κάθε αθλούμενου.

Η εξειδικευμένη φυσιοθεραπευτική ομάδα είναι πάντα διαθέσιμη για οποιαδήποτε συμβουλή, ενόχληση ή τραυματισμό. Παρέχεται σε όλα τα μέλη του WH η δυνατότητα θεραπευτικής - αθλητικής μάλαξης με ή χωρίς χρήση εξοπλισμού, η αποκατάσταση τραυματισμών και η εφαρμογή αθλητικού kinesio taping που βοηθά στην πρόληψη και στην αποκατάσταση τραυματισμών.

Τέλος, στο χώρο του Workout Hall, λειτουργεί το Under Armour store αποκλειστικά με προνομιακές τιμές για τα μέλη του.

Τα παιδιά στο Workout Hall

Τα παιδιά, ήταν, είναι και θα είναι το μέλλον ενός αθλητικού πολυχώρου σαν το Workout Hall. Η φιλοσοφία του είναι να μυήσει τα παιδιά, από μικρή ηλικία, στον αθλητισμό και στη σωστή νοοτροπία του Fitness για να "δημιουργήσει" συνειδητοποιημένους ενήλικες.
Αθλητικά παιδικά parties και Summer camps διοργανώνονται με πολύ αγάπη για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με εναλλακτικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Τα παιδικά γέλια και τα χαρούμενα πρόσωπα θεωρούνται ανεκτίμητα στο WH.