ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ 10:00 - 15:00

Υπηρεσίες

Physio Team Services

Στο χώρο του γυμναστηρίου μας διαθέτουμε μια καταρτισμένη φυσιοθεραπευτική ομάδα, η οποία παρέχει σε όλα τα μέλη του WH τη δυνατότητα θεραπευτικής - αθλητικής μάλαξης με ή χωρίς χρήση εξοπλισμού, αποκατάσταση τραυματισμών και εφαρμογή αθλητικού kinesio taping που βοηθά στην πρόληψη και στην αποκατάσταση τραυματισμών.

Πιθανές ενοχλήσεις στη διάρκεια της προπόνησης δεν πρέπει να αγνοούνται. «Η σωστή αποκατάσταση των μυών έπειτα από συνεχόμενη και έντονη άσκηση είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του σώματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τη βελτίωση της απόδοσης».

Η πρόληψη για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τον αθλούμενο. Η εξέταση για οποιαδήποτε ενόχληση ή τραυματισμό παρέχεται χωρίς χρηματική επιβάρυνση και πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Όλα τα ενεργά Gold members του WH απολαμβάνουν -50% σε όλες τις υπηρεσίες της φυσιοθεραπευτικής ομάδας.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 16.30 - 23.00
Πέμπτη 09.00 - 12.00
Σάββατο 11.00 - 18.30

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την υποδοχή μας.

Ιατρικό κέντρο

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Ιατρικό Διαγνωστικό κέντρο “Ιατρική Επίβλεψη”, παρέχουμε στα ενεργά μέλη μας ειδικά πακέτα αιματολογικών, καρδιολογικών και λοιπών εξετάσεων με την επίδειξη της κάρτας μέλους του WH.

«Η πρόληψη παίζει, ίσως, το σημαντικότερο ρόλο στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας».

Για την εγγραφή και τη συμμετοχή σας στα προγράμματα του WH είναι απαραίτητη η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις ειδικές τιμές & τα πακέτα, επικοινωνήστε με το ιατρικό κέντρο ή απευθυνθείτε στην υποδοχή μας.

Επικοινωνία:
ΙΑΤΡΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Αβέρωφ & Δερβενακίων 6, Δάφνη (πλησίον Μετρό – έξοδος Παπαναστασίου)
210 9703356 | 210 9705668 | 210 9704664
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.iepivlepsi.gr

Personal Diet - Διαιτολογικό γραφείο

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το διαιτολογικό γραφείο “Personal Diet”, παρέχουμε τη δυνατότητα σε όλα τα ενεργά μέλη μας να απευθυνθούν σε ειδικούς για την βελτίωση της διατροφής τους, τη στοχευμένη απώλεια βάρους ή την αύξηση της μυϊκής τους μάζας.

Κατά την εγγραφή σας στο WH, μαζί με την κάρτα μέλους θα λάβετε και μία κάρτα για δωρεάν λιπομέτρηση, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην πρώτη σας επίσκεψη. Το πρώτο ραντεβού περιλαμβάνει αξιολόγηση από διαιτολόγο και τις παρακάτω μετρήσεις από το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα "inbody".

 • Βάρος
 • Ποσοστό λίπους
 • Μυϊκή μάζα
 • Μάζα λιπώδους ιστού
 • Συνολική ποσότητα υγρών σώματος
 • Άλιπος ιστός
 • Δείκτης μάζας σώματος (BMI)
 • Υπολογισμός αναλογίας μέσης – γοφών (WHR)
 • Τμηματική ανάλυση μυϊκής μάζας ξεχωριστά για άνω άκρα, κορμό & κάτω άκρα

Παρέχονται ειδικές τιμές για εξατομικευμένη διατροφή καθώς και για εξειδικευμένες μετρήσεις, όπως η μέτρηση του μεταβολισμού ηρεμίας (bmr) και εργομετρικά τεστ, για όποιον το επιθυμεί.

«Η άσκηση σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή αποτελούν δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη σωματική και πνευματική υγεία του ανθρώπου».

Η επίσκεψη προγραμματίζεται σε συνεννόηση με τους διατροφολόγους και είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους του WH.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υποδοχή μας.

Επικοινωνία:
Personal Diet
31η Οδός 20Β, Ελληνικό
697 4431524
www.personaldiet.gr

X-Treme Stores

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τα X-Treme stores, παρέχουμε στα ενεργά μέλη του WH ειδικές τιμές σε όλα τα προϊόντα X-Treme. Πιο συγκεκριμένα:

 • -15% για όλα τα ενεργά μέλη του Workout Hall
 • -20% για όλα τα ενεργά Gold Members του Workout Hall
Αξεσουάρ, εξοπλισμός και συμπληρώματα διατροφής σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

«Για μια ισορροπημένη διατροφή εκμεταλλευτείτε τα θρεπτικά στοιχεία που προσλαμβάνετε από τα προϊόντα των X-Treme stores για τόνωση και καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Επικοινωνήστε με τα καταστήματα και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές. Σε όλα τα καταστήματα είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους WH.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα X-Treme ή στην υποδοχή μας.

Επικοινωνία:
X-Treme Stores - Κατάστημα Αργυρούπολης
Λαμίας 1 (πλησίον Σκλαβενίτη)
210 99 59146
www.xtr.gr